// bemutatkozás
// Rólunk
Cégünk közel 22éves múlttal rendelkez? személyszállító társaság.

A Siófoki székhelyü, de országos tevékenységet folytató vállalkozás a legnagyobb a Balaton déli partján és környékén müködö személyszállítást végzö magáncégek között.

A Rébusz néven 1991-ben alapított vállalkozás, amely a 2003-as évben átalakult és jelenleg Récsei Busz Kft. néven üzemel, kezdetben csak 2 autóbusszal rendelkezett, de a közel 22 év alatt sokszorosára növelte a gépjármüparkját. Így ma már 20 jármü áll a megrendelök szolgálatára, melyek Mercedes, Neoplán, Setra, Scania, Man, Ikarus, Ford típusú autóbuszok. A legkisebb befogadóképességü autóbusz 8+1 személyes és a legnagyobb 55+2 személy szállítására alkalmas.

Gépjármüparkja jól felszerelt, extrákkal ellátott (- Légkondicionáló, -WC, - Konyha, - Televízió, - Videó, - DVD, - Hütö,- Tempo 100) és jó müszaki állapotban lévö autóbuszokból áll.

Kedves és segítökész soförökkel állunk az utasok rendelkezésére.
// tovább...
Cégünk müködési területe elsödlegesen Somogy és Tolna megyére terjed ki, de partner kapcsolatainknak köszönhetöen behálózzuk az ország teljes területét, nemzetközi autóbuszaink pedig Európa összes országába közlekednek.

Vállaljuk magánszemélyek, cégek, közületek, iskolák, sportegyesületek személyszállítását bel- és külföldre. Iskolai és felnött kirándulásokat, cégek üzleti utaztatását, és dolgozóinak kirándulásait, társasutazást, valamint vállalatok dolgozóinak szállítását, munkásszállítást.

A Récsei Busz Kft mindig szoros kapcsolatban állt és áll ma is az idegenforgalommal. A hazai, nagyobb és kisebb utazási irodák esetenként, vagy éves idöszakra bérelnek különjárati autóbuszokat cégünktöl.

Az autóbuszok kívánság szerinti idötartamra, útvonalra, tetszöleges programokkal is megrendelhetök.

A társaság Siófoki székhelye révén egyik föszereplöje a Balaton és környéke közötti személyszállításnak.

Siófok és vonzáskörzetében a Récsei Busz Kft az elsök között szerepl? magán cég, amely a legfiatalabb 51+2 féröhelyes bel-és külföldi személyszállításra alkalmas luxus turistabusszal rendelkezik.

A Récsei Busz Kft-nek a 2003-as évben sikerült megvásárolnia a Kapos Volán Rt tulajdonában lévö tabi Volán telepet, és így ma már megfelelö körülmények között javítjhatjuk saját mühelyünkben jármüveinket, autóbuszainkat. Természetesen vállalunk más cégek részére is javításokat, pl.: motorjavítás, karosszériajavítás, festés. A telepen fékpados fékmérés és alkatrész- kereskedés is üzemel.